VOOR WIE?

Het trainingscentrum in Westkapelle is het sportief centrum voor de A-kern, de beloften, U19 en talentvolle contractspelers. Ook de volledige trainersstaf, de medische omkadering en de sportieve ondersteuning voor deze ploegen zullen er dagelijks werken. Daarnaast verhuist ook de communicatiecel naar Westkapelle. In totaal betreft het ca. 110 personen die werkzaam zullen zijn in de deelgemeente van Knokke-Heist.

HET GEBOUW

Het gebouw heeft 3 verdiepingen.

Gelijkvloers: Het gelijkvloers neemt een oppervlakte in van 5000 m², inclusief 2100 m² een indoor overdekt kunstgrasveld. Hier bevinden zich de sportieve ruimtes, zoals de kleedkamers, de fitness, de medische ruimtes, de perszaal, …

Eerste verdieping: De eerste verdieping zal 2.000 m² omvatten. De burelen van de technische en sportieve staf, het restaurant en het spelershome zijn op deze verdieping gesitueerd.

Tweede verdieping: Deze verdieping is eveneens 2.000 m² groot. Op niveau 2 is er verblijfsaccommodatie, meer specifiek 40 éénpersoonskamers en een slaapzaal voor de beloften met annex spelershome. De verblijfsaccommodatie is bedoeld om de afzonderingen te organiseren in voorbereiding van de matchen van de A-kern; alsook (mini)stages te organiseren voor zowel A-kern als beloften.

 

Bekijk hier alvast het nieuw gebouw in 3D-animatie